Over Combat Point

 


De organisatie
Combat Point is hét internationale platform voor vechtsporters. Het is opgericht ter promotie van het kickboksen, boksen en MMA bij zowel bestaande als nieuwe fans en deze liefhebbers van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Dit platform draait om de vechtsport, de atleten, de sportscholen en zeker niet op de laatste plaats de fans.

Missie
Combat Point wordt het belangrijkste, grootste en meest complete platform voor vechtsporters en vechtsportfans ter wereld.

De visie
Binnen de komende 10 jaar wil Combat Point:

  • Het verbindende platform voor vechtsportfans en vechtsporters wereldwijd zijn
  • Actuele nieuws, verslagen van gala’s, wedstrijduitslagen, interviews en andere voor vechtsporters relevante informatie van over de hele wereld publiceren.
  • Internationale machtmaking faciliteren op basis van de op het platform ingevulde profielen.
  • Alle vechtsportscholen geïnventariseerd en gepubliceerd hebben, zodat alle relevante informatie op één plek terug te vinden is
  • Alle vechtsportevenementen geïnventariseerd en gepubliceerd hebben.

Nieuws
Combat Point is en blijft een onafhankelijk, kritisch en integer platform met een grote liefde voor de vechtsport. Een beter imago voor de vechtsport is waar wij ons voor inzetten. De vechtsporters verdienen namelijk het internationale respect voor hun harde werken. De sportscholen waardering voor de tijd die zij in hun jongens en meiden stoppen. De fans een plek waar zij alle informatie over hun helden kunnen terugvinden.

Vechtsporters
Sporters zoeken een eenvoudig platform waar ze al hun gegevens eenvoudig kunnen bijhouden. Deze module biedt alles voor de vechtsporter om zich aan de wereld te kunnen presenteren. Bovendien kan de atleet op dit platform zich meten met grote namen uit het kickboksen, boksen en MMA. Daarnaast vind je informatie over atleten die hun sporen ruim hebben verdiend. Dit zijn de personen die als voorbeeld dienen voor hele generaties over de hele wereld. Meet je met je favoriete atleet. Staat je favoriete vechter er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een mail en wij voegen de gegevens van de vechter toe.

Gyms
Vind op Combat Point snel en gemakkelijk een sportschool in de buurt, maar ook bijvoorbeeld op een vakantie adres. Ben je een sportschoolhouder of sporter en staat je sportschool er niet tussen? Maak dan een profiel aan, neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een mail en wij voegen de gegevens van de sportschool toe.


Agenda
Alle evenementen die het komend jaar worden georganiseerd, zijn terug te vinden in de agenda. Ben je een promoter of organiseer je een vechtsportevenement? Maak dan een profiel aan, neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een mail en wij voegen de gegevens van het evenement toe.

Contact
Heeft u een vraag, opmerking, tip of wilt u een verslaggever op locatie? Stuur dan een mail of bel ons op. Wij zijn te bereiken via:
Tel nr.: +31 (0)6-21222316
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.